logo m tekst_Tegnebræt 1

Derfor skal vi finde dig 3 leverandører af profiltests.

Vi finder markedets bedste leverandører.

Profiltest leverandører lever af at tilsikre matchet jer og kandidaten imellem. Profiltests dækker over mange forskellige testtyper og formål, og kan vurderer alt fra praktiske faglige kompetencer til karaktertræk.

Ved at vælge den rette profiltest til jeres arbejdsopgave, opnår I en højere matchrate og lavere churnrate på medarbejdere, eftersom matchet underbygges af dybdegående analyser og tests.

Via vores database på over 1000 leverandører, identificerer Recruda markedets 3 bedste bureauer inden for jeres felt.

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger bureau?

Der er mange ting, at lægge mærke til, når man er i færd med at vælge en leverandør af HR as a Service. Et vigtigt element, er bureauets erfaring - og herunder referencer. Ved at sikre, at bureauet der vælges har erfaring med lignende opgaver, sikrer du, at du får en leverandør der kan få jer trygt i mål.

Hvorfor bruge et bureau?

Der kan være mange årsager til, at vælge og bruge et bureau på en opgave. Ved at udlicitere opgaven, skaber du pusterum i dine HR opgaver. Samtidigt får du løst opgaven på bedst muligt vis, mens du kan koncentrere dig om driften.

Så nemt er det.

Udfyld formularen på mindre end 2 minutter
Tal med en konsulent og uddyb opgaven
Vi identificerer og præsenterer jer for 3 mulige løsninger
I kan nemt vælge den bedste leverandør til jer

Hvorfor bruge Recruda?

Recruda hjælper virksomheder og kandidater med at finde den rette HR-samarbejdspartner. Vi leverer dybdegående indsigt i de enkelte partnere, og anbefaler dem, der matcher bedst baseret på dine kriterier og vores data.

Bliv vejledt og rådgivet i valget af det rette bureau.

Vi tilbyder gratis rådgivning i brugen af ekstern HR og sparring på hvilke løsning, der er bedst til en given udfordring. Vi finder markedets bedste rekrutteringsbureauer.