logo m tekst_Tegnebræt 1

Derfor skal vi finde dig 3 outplacement bureauer.

Vi finder markedets bedste bureauer.

En dygtig outplacement partner bistår virksomheden i at genplacere eller hjælpe tidligere medarbejdere videre i deres karriere.

Via vores database på over 1000 leverandører, identificerer Recruda markedets 3 bedste bureauer inden for jeres felt.

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger bureau?

Der er mange ting, at lægge mærke til, når man er i færd med at vælge en leverandør af HR as a Service. Et vigtigt element, er bureauets erfaring - og herunder referencer. Ved at sikre, at bureauet der vælges har erfaring med lignende opgaver, sikrer du, at du får en leverandør der kan få jer trygt i mål.

Hvorfor bruge et bureau?

Der kan være mange årsager til, at vælge og bruge et bureau på en opgave. Ved at udlicitere opgaven, skaber du pusterum i dine HR opgaver. Samtidigt får du løst opgaven på bedst muligt vis, mens du kan koncentrere dig om driften.

Så nemt er det.

step 2
Udfyld formularen på mindre end 2 minutter
Tal med en konsulent og uddyb opgaven
Vi identificerer og præsenterer jer for 3 mulige løsninger
I kan nemt vælge den bedste leverandør til jer

Hvorfor bruge Recruda?

Recruda hjælper virksomheder og kandidater med at finde den rette HR-samarbejdspartner. Vi leverer dybdegående indsigt i de enkelte partnere, og anbefaler dem, der matcher bedst baseret på dine kriterier og vores data.

Bliv vejledt og rådgivet i valget af det rette bureau.

Vi tilbyder gratis rådgivning i brugen af ekstern HR og sparring på hvilke løsning, der er bedst til en given udfordring. Vi finder markedets bedste rekrutteringsbureauer.