logo m tekst_Tegnebræt 1

Danmarks største formidlingstjeneste i rekrutteringsbranchen.

Selvom rekruttering er en vigtig proces for virksomheder, kan det være tidskrævende og udfordrende at finde den rette kandidat. Det er her, vi kommer ind i billedet.

logo 250x

Selvom rekruttering er en vigtig proces for virksomheder, kan det være tidskrævende og udfordrende at finde den rette kandidat. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vores mission er at gøre rekruttering mere effektiv og problemfri for vores brugere. Vi har et stort netværk af vikar- og rekrutteringsbureauer, som vi arbejder tæt sammen med, for at sikre at vores kunder modtager kvalitetsløsninger til den bedste pris.

EN DIGITAL TJENESTE

Vores tjeneste har til formål, at guide interessenter i rekrutteringsbranchen til det rette valg. Vi hjælper virksomheder, offentlige institutioner, rekrutteringspartnere og kandidater.

gratis

EN UVILDIG PLATFORM

Recruda er en platform, som hjælper virksomheder med at finde de bedst mulige kandidater til alle typer stillinger. Via vores mange partnere I rekrutteringsbranchen, hjælper vi med at navigere i et stort rekrutteringsmarked, og finder sammen den rette partner første gang.

EN LANDSDÆKKENDE SERVICE

Uanset om du er kandidat, virksomhedsrepræsentant eller rekrutteringspartner har vi et landsdækkende reach.

Vi har hovedsæde i København, men har kontakten til hele rekrutteringsbranchen i alle postkoder.

FOR VIRKSOMHEDER

Søger I nye folk?

Udfyld formularen og bliv anbefalet 1-3 eksperter i rekrutteringsbranchen.

Vi er Danmarks største formidlingstjeneste i HR og rekruttering.

Digitalisér rekrutteringsmarkedet.

Rekruttering og HR er et marked i rivende udvikling, både på markedsstørrelse men også rent teknologisk. Hver dag springer nye markedstiltag frem i form af nye effektive metoder, dataanalysering og digitale løsninger. Vi hjælper markedet med at sortere og navigerer i fremtidens HR.

Effektivisér måden vi samarbejder på.

Vi tror på, at måden vi rekrutterer på i dag kan innoveres - og i høj graf effektiviseres. Recrudas løsninger har til formål at effektiviserer dele af eller hele rekrutteringsprocessen, både for organisationen og dens ressourcebrug men også kandidaten, kandidatens oplevelse og matchraten på jobsamtaler.

Hæv kvaliteten og resultatbarren for HR.

Vi ved, at ved at tænke fremad, overveje nye initiativer og eksekverer på dem, der giver mening, at vi kan hæve kvaliteten i rekrutteringsmarkedet på tværs af økonomiske og praktiske aspekter. Ved at arbejde mere digitalt og effektivt, kan vi sænke det tidsforbrug, der er forbundet med alt fra samtaler til kontraktbehandling.

Seneste materiale.

Hvad koster rekruttering?

Der er mange ting at tage højde for, når der udregnes priser for rekruttering, search and selection og headhunting. Men, hvad koster det?

Hvorfor bruge rekruttering?

Der kan være mange grunde til, at man overvejer at bruge ekstern rekruttering. Uanset, sikrer rekruttering et kvalificeret kandidatfelt.

Hvad koster en fejlrekruttering?

En fejlansættelse kan være en dyr affære, og omkostningerne kan spænde vidt. Der er ingen tvivl om, at det er dyrt. Men, hvor kan man forvente?